Onze sportwerking

Onze afdeling organiseert doorheen het jaar verschillende sportieve activiteiten.

Meer weten over:

  • knuffelturnen
  • Mollemse Kubb-cup (editie 2020 wordt geannuleerd o.v. corona)

Kleuterturnen

Het is geen gemakkelijke beslissing geweest, maar volgend schooljaar 2020-2021 zal er helaas geen kleuterturnen georganiseerd worden in Mollem. Door een samenloop van (onvoorziene) omstandigheden wordt het praktisch moeilijk de turnlessen te organiseren in 2020-2021.

We verwijzen graag door naar de afdeling van Gezinsbond Asse, die kleuterbeweging aanbiedt op zaterdagvoormiddag (https://assebekkerzeelkobbegem.gezinsbond.be/kleuterbeweging)

Vrijwilliger met een hart voor sport?

Wil je graag ons vrijwilligersteam 'Sport & Bewegen' versterken? Beoefen je een sport die geschikt is voor jong en oud en wil je hier in onze afdeling les in geven? Of wil je graag een leuke sportieve uitstap organiseren voor onze leden?

Stuur een mailtje naar Liesbeth Uyttersprot, sportverantwoordelijke, en bezorg ons je enthousiaste kandidatuur!

Gezinssport Vlaanderen

Onze sportwerking is aangesloten bij Gezinssport Vlaanderen vzw, sportdienst van de Gezinsbond en multisportfederatie erkend en gesubsidieerd door Sport Vlaanderen. De missie van Gezinssport Vlaanderen luidt 'Wij doen gezinnen gezond bewegen'.

Gezinssport Vlaanderen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.